Tel: 06 - 577 76304 | Email: j.stork@stork4u.nl


Ik behaal snel 30% besparing op inkoop en verbruik

Ervaring

Ervaring

Weet u hoeveel uw organisatie maandelijks inkoopt? Wie zijn uw grootste leveranciers en wanneer zijn bestaande afspraken voor het laatst onder de loep genomen? In de praktijk ontbreekt het organisaties vaak aan tijd om de bedrijfskosten te verlagen. stork4u heeft bij verschillende organisaties een bijdrage mogen leveren aan verbetering van de inkoopfunctie. Met blijvend positief resultaat. Wij ondersteunen onze klanten met specifieke inkoopexpertise. Dit leidt gegarandeerd tot een verbeterde inkoopfunctie.
Inkoopproces

Inkoopproces

Het is goed om uw inkoopproces (van bijvoorbeeld uw drukwerkpakket of kantoorartikelen) onder de loep te nemen. Onze ervaring leert dat dit direct resultaat oplevert. Ik behaal snel tot 30% besparing op inkoop en verbruik: minder varianten, bundeling van inkoop en kleinere voorraden. Maar ik neem ook milieudoelstellingen, bestelprocedures en het borgen van uitstraling en kwaliteit mee.

Voor vragen en advies op het gebied van aanbesteden, inkoopbeleid, leveranciers-, contract- en inkoopmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen en inkopen, kunt u terecht bij stork4u.